was successfully added to your cart.

Winkelmand

BusinessPlanningworkforcemanagement

Work Force Management, meer dan enkel personeel plannen.

By 7 november 2019 april 28th, 2020 No Comments

Personeelsplanning, het woord alleen al zorgt voor huivering bij sommige ondernemers. Echter zorgt een vlotte communicatie en een heldere planning voor “blije” werknemers en tevreden planners.

Het liefst wil u een zo stabiel mogelijk planning voor uw medewerkers die niet of bijna niet wijzigt. Onze maatschappij evolueert echter steeds meer in een richting waarin iedereen steeds sneller, vlotter, beter bediend wil worden. Dit vraagt veel van een onderneming, veel energie, flexibiliteit en ervaring, stressbestendigheid van iedereen binnen een onderneming.

Een personeelsplanning opmaken en daarna draaiende houden wordt meer en meer een fulltime bezigheid waar niet 1 persoon mee bezig is maar waar meerdere mensen aan werken. Er moet rekening gehouden worden met verlof, ziekte, onvoorziene omstandigheden, extra workload en nog zoveel andere factoren.

 

In tijden waar men betalingen kan uitvoeren met een smartphone, waarin jongeren meer dan 3 uur per dag bezig zijn met die smartphone en waar meer dan 65% van de senioren (65-plussers) een smartphone bezitten is het dus maar al te logisch dat een onderneming hier ook rekening mee zal moeten houden.

Dit is uiteraard veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe krijg je dit voor elkaar? Hier is jammer genoeg geen one-size-fits-all oplossing voor. Die bestaat simpelweg niet en elke softwareleverancier die je dit belooft die verkoopt iets wat ze niet kunnen waarmaken.

Ben je er als ondernemer van overtuigd dat de manier waarop je omgaat met personeelsplanning beter kan. Dan zit je bij Planbition aan het juiste adres. Planbition is ervan overtuigd dat een personeelsplanning geen éénrichtingsverkeer is. De tijd dat een planner beslist wie waar werkt is voorbij. Het is al moeilijk genoeg om goed personeel te vinden, houd dan ook rekening met hun wensen bij het inplannen. Zo verhoog je meteen de retentie en kun je op veel meer flexibiliteit rekenen.

Planbition is een online planningstool maar is ook zoveel meer. Er hoort een App bij die je toelaat om door middel van push berichten te communiceren met je personeel zonder die hoge sms kost. Via Geofencing kun je jobstudenten of tijdelijke werkkrachten toch laten badgen. Die gegevens kun je dan weer automatisch laten doorsturen naar je uitbetalingssysteem. Het maakt je leven als planner en als medewerker een stuk makkelijker.

Wil je Planbition graag eens van dichterbij zien, had je graag meer uitleg of zelfs een demo? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog.

Andy Versyck

Author Andy Versyck

More posts by Andy Versyck

Leave a Reply