was successfully added to your cart.

Winkelmand

BusinessPlanningworkforcemanagement

Wat met je personeelsplanning na het Corona virus ?

By 28 april 2020 No Comments

Nu het aantal besmettingen langzaam maar zeker daalt in Europa sta je als bedrijf voor een enorme uitdaging. Hoe ga je dit allemaal bolwerken? Personeelsplanning is hier cruciaal, hoe kun je nu het vlotst je business gaan heropstarten?

online planningstool met push

online planningstool met push die push berichten kan sturen

Met een online planningstool kun je hier het verschil maken. Dankzij Planbition heb je de mogelijkheid om alle medewerkers in 1 keer te bereiken via Sms of Push. Communiceer dus zo goed mogelijk om de heropstart zo vlot mogelijk te laten verlopen. Communicatie is the key in gelijk welke relatie, zij het nu professioneel of privé.

Vind je geen overzicht in je excels die je momenteel gebruikt om al je personeel te plannen? Met een online planningstool als Planbition is dit probleem verleden tijd. Weet op elk moment wie beschikbaar is met welke kwalificatie zodat zelfs een planner met weinig voorkennis alle medewerkers kan inplannen.

De grote uitdaging ligt vooral in de flexibiliteit van de online planningstool. De mogelijkheid om de planningstool zo te integreren in het bedrijf. Planbition heeft hier in 95% van de gevallen een gepast antwoord op.

Wil je graag meer te weten komen hierover? Wil je graag eens een infosessie bijwonen? Contacteer ons vrijblijvend voor een online gesprek.

online planningstool

online planningstool in de cloud

Als het coronavirus ons één iets geleerd heeft is het dat wel absoluut digitaal moeten leren werken en dat dit ook mogelijk is. Volgens techzine.be ziet Microsoft het cloudgebruik met 775% toenemen sinds het Coronavirus. Hoog tijd dus om vooruit te kijken en op de trein te springen voor hij het station verlaten heeft.

Andy Versyck

Author Andy Versyck

More posts by Andy Versyck

Leave a Reply